Corectie cu acid hialuronic

Iti fac o marturisire: astazi am fost eu insami in postura de pacienta! ☺️Am beneficiat de o corectie discreta cu acid hialuronic💉 pentru atenuarea ridurilor periorale( din jurul gurii). 😀

Timpul si gravitatia nu iarta pe nimeni. Asa ca, odata cu varsta mai ales dupa 35-40 de ani, are loc o “saracire” semnificativa a pielii in fibre de elastina si colagen ceea ce determina o prima scadere importanta a tonusului cutanat. Astfel spus, pielea noastra nu mai este la fel de ferma si constatam ca santurile nasolabiale si cele din coltul gurii, asa-numitele “linii marioneta” devin mai pronuntate, ceea ce da chipului un aspect obosit si chiar trist.

Procedura nu a fost deloc dureroasa, caci cu 15-20 de minute inainte de injectare, se aplica o crema anestezica. Efectul de umplere a santurilor si de netezire a zonei tratate apare imediat. In functie de sensibilitatea pielii, poate aparea o reactie de inrosire si de usoara tumefiere locala, insa acestea sunt tranzitorii ( dureaza aproximativ 1-2 ore), dupa care vei fi ca noua!☺️ 


Atentie, este foarte important consumul de lichide dupa interventie ( sa bei minimum 2l de apa pe zi), pentru a conferi suport acidului hialuronic in mentinerea hidratarii cutanate. 


Daca se intervine cu moderatie, fara a exagera cu cantitatile de filler ( acid hialuronic), rezulta un aspect natural, fara modificarea dinamicii normale a zonei tratate, si vei avea un aer mai proaspat. 

Spune si altora

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *